??سخنرانی آیت الله علیدوست در ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی - چشمه دانش
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

برای نمایش / عدم نمایش پیام های ارسالی در پارسی یار اینجاکلیک کنید

  • + در پی در خواست کاربر گرامی گشت ارشاد که فرموده بودند: حاجی میشه واسه رخ ماهم یک شعر بگی ؟؟ گشت ارشادی و از روی گلت دل ها مات....شه شطرنج به آستان رخت بارها مات
  • + رخت خود را جمع ز پارسی یار کرده بودم بساط خود را پهن در تلگرام کرده بودم مهندس آمد و گفتا که نسناس فراموشکار روزهای آس و پاس بیا در دست خود گیر این یک رباط است پیام از دور بفرست نوعی انعکاس است منم توبه ز کار خویش کردم بساطم را به پارسی پهن کردم خداوند به حق هشت و چارت زما بگذر شتر دیدی ندیدی چشمه دانش تقدیم به مهندس فخری زید عزه
  • + آیت الله ابوالقاسم علیدوست: امام خمینی قدس سره شعار اصلی خود را بر رفتن شاه متمرکز کردند. امام رأس هرم قدرت پهلوی را نشانه گرفته بود و به خوبی بر این امر واقف بودند که با رفتن شاه، رژیم پهلوی نیز خواهد رفت. امام خمینی قدس سره برای پشتوانه نظریه «شاه باید برود » به شعارهای مردم استناد می کردند و می فرمودند:الآن تمام مردم ایران از بزرگ و کوچک شعارشان بر رفتن شاه است.
  • + آیت الله سید علی حسینی آملی: تمام مشکلات جامعه بشری به خاطر این است که از خواسته فطرت خود دور مانده‌اند. ما اگر به وجدان خودمان برگردیم بیدار می‌شویم.
  • + رمز إحرام رمز احرام این است که که کاری را که دیگران به مجرد وفات با تو می کنند تو با خود بنما! لباس ها را در آور، غسل کن، کفن بپوش، تسلیم ربّ شو، حزین باش و آماده فاصله گرفتن از عادات ترک مأنوس ها ، خائف و امیدوار باش.
  • + آیت الله علیدوست: دنیای امروز در شرایطی است که چه مسلمان و چه غیر مسلمان بیش از هر زمان دیگر احتیاج به رفتار فاطمی دارد و هرچه که زمان پشت سرگذاشته می‌شود این احتیاج بیشتر می‌شود که ما به الگویی همچون حضرت زهرا(س) نیازمندیم.
  • + .
  • + چندی است چو عبد یاغی گشتم با جرم و جنایت باغی گشتم با لطف خدا و ابواب نجاب از بی راه ها بازیافتی گشتم **************** سرهم بندی از چشمه دانش
  • + بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم بر لبم حوقله و به ذکر حق مشغولم بعد مرگم چه هراس ز آمبولانس و تشییع بنده عمریست که به تشییع بدن مشغولم سروده جشمه دانش اسفند 1394 ************* حوقله در زبان عربی مخفف لا حول و لا قوة الا بالله است.

طراحی این قالب توسط امیرحسین قدرتی انجام شده است


     
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

              آماربازدید:

              امروز: 82

              دیروز: 80

              کل: 481337

Haddade Adel
Haddade Adel
??سخنرانی آیت الله علیدوست در ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی چاپ فرستادن به ایمیل
تاریخ:96/2/14---ساعت: 1:8 صبح

آیت الله ابوالقاسم علیدوست، رئیس اندیشکده فقه و حقوق مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در اختتامیه ششمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در کتابخانه ملی به سخنرانی پرداختند.خلاصه سخنان به شرح ذیل است:

 ??شش محور برای طراحی الگو باید مورد توجه قرار گیرد،

??توجه به کشور و نگاه به آموزه‌های دینی به عنوان محور اول در طراحی الگو باید در دستور کار قرار گیرد.

??به عنوان محور دوم در الگو باید بحث معرفتی و عدالت مورد توجه قرار گیرد.

??شریعتمداری و فقه‌محور بودن را ویژگی سوم الگو

?? اگر ما بهترین الگو را ارائه کنیم، ولی تنها به پیشرفت‌های ظاهری بسنده کنیم به نتیجه نمی‌رسیم. از این رو معنویت و اخلاق به عنوان رکن چهارم در تنظیم الگو مورد تاکید است.

??عدالت واخلاق،دو عنصری است که همچون لباسی تمام قد،بر اندام برنامه ریزی ها و اقدامات،باید پوشانده شود.اگر کران تا کران عالم،در سیطره ما باشد ولی از عدالت و اخلاق بی بهره باشیم،ناموفقیم

??محور پنجم تنظیم الگو :  گاهی فقط بر اساس ظرفیت ها برنامه‌ریزی می‌کنیم، در حالی‌که برای تنظیم اسناد باید موانع نیز در نظر گرفته شود. حتی در اسناد پایه نیز به این موضوع باید توجه شود.

?? در کشوری زندگی می‌کنیم که موانع و آسیبها قابل پیش بینی نیستند؛ از این جهت باید در تنظیم اسناد، موانع قطعی و احتمالی را در نظر بگیریم. هنگام برنامه ریزی تزاحم ها را باید در نظر گرفت و جهت مدیریت آن برنامه ریزی کرد. و گرنه در اجرا در رویارویی با تزاحم ها، مجبور به دوخت و دوزهای ناهمسو می شویم.

??اگر کسی از خارج به ایران بیاید و بگوید بعد از 40 سال چه برنامه‌ای دارید، چه می‌توانیم بگوییم؟ ما هیچ برنامه روشنی نداریم.

?? محور ششم: در تنظیم تمام اسناد باید این نکته در نظر گرفته شود که بتوانیم این اسناد را به کشورهای دیگر نیز ارائه کنیم. ضمن اینکه از ادبیات کشور خود استفاده می‌کنیم باید ادبیات جهانی را نیز به کار گیریم و در چند سطح و مرحله ای باشد.


 
Haddade Adel
Haddade Adel